Autókozmetika

 

Autókozmetikánk az Ön használt gépkocsijának esztétikai jellegű felújítása, valamint újszerű vagy új autójának állagmegőrzése érdekében a következő tevékenységekkel áll rendelkezésére:

 

Motortér-esztétikai kezelés; a már megmosott és megszáradt motortér színre fényezett elemeit áttörölgetjük és a műanyag részeit leápoljuk.

 

 

Komplett belső tisztítás, kezelés esetén, vegyszeresen (kérés esetén gőzzel) kitisztítjuk a tetőkárpitot, üléseket, ajtókárpitot, szőnyegeket, kalaptartót, csomagtér kárpitokat. A műanyagokat zsírtalanítjuk, majd egy selymes fényű, kellemes illatú, lakkszerű, antisztatikus műanyagápolóval bevonjuk, az üvegeket megtisztítjuk, így az egész autó megújul.

 

 

3eve

Komplett külső kezelés, felújítás esetén a már megmosott autó fényezését (zömmel) négy rétegben polírozással újszerűvé varázsoljuk. Az első réteggel a pórusokból kiszedjük a szennyeződést (szmog, korom). A második a festék oxid rétegét távolítja el, ami a mattulást okozza. A harmadik polírozással a felületi jellegű karcolásokat szüntetjük meg végérvényesen. Így már az eredeti fényezéshez hasonló állapotot tudunk előidézni, amit a negyedik réteg, kemény védőviasz felhordása hosszú ideig újszerűen, magas fényben tartja az autó lakkrétegét.

A kemény védőviasz gyári új vagy újszerű autónál is feltétlenül ajánlatos, mivel az még abszolút karcmentes és magas fényű. Ennek a kemény védőviasz, (vagy gyémántpajzsnak is nevezett) rétegnek több előnye is van, amit a sajátján vagy az Önével egyidős autóval összehasonlítva is tapasztalhat.

A festék víz-lepergető hatása jelentősen javul, így nemcsak a víz, hanem a szennyeződés is jobban lepereg, az autó tovább tisztán marad.

Az autót sokkal könnyebb mosni, tisztán tartani. Rovar, szmog és egyéb szennyeződés nehezebben tapad az autó festésébe.

A nap UV sugárzásának minimum hat hónapig, (vagy maximum 10.000km) ellenáll, nem engedi a festéket mattulni.

Felületi jellegű karcok (szakszerű kézi mosás esetén hat hónapig, szakszerűtlen kézi mosásnál és gépi mosás esetén minimum három hónapig) nem keletkeznek a lakkozott felületen.

Kisebb sérülés esetén az általunk felhordott rétegben keletkezik a sérülés, ami gyorsan és nyom nélkül javítható.

Bármely autókozmetika jellegű szolgáltatásunk külön-külön is kérhető az Ön igénye szerint, de árpolitikánk alapján, minél több szolgáltatást kér egyszerre, arányaiban annál kevesebbe kerül.

Ha kevés az ideje, vagy nem akar várni, ajánljuk a telefonon történő egyeztetést, hétfőtől-péntekig reggel nyolctól este ötig, szombaton kilenctől délután egy-óráig, fél-óránként előjegyezzük személyesen is. Hívjon a +36/ 92 /511-300 telefonon!

Az autókozmetika jellegű munkához érdemes több nappal előre bejelentkezni.
Csak azt fizesse, amit megrendelt és amivel elégedett, vagy ha a hiányosság azonnal orvosolható.

Forduljon hozzánk bizalommal, és meglátja, hogy autójának állaga nem romlik tovább, sőt, jelentősen javul!