Services

Kézi autómosás

Legkíméletesebb módja az autója megtisztításának. Nem érünk hozzá, amíg szennyeződés van a felületen. Magas nyomással, vízzel eltávolítjuk a sár és porszemcséket, a gépkocsi elejéről bogároldó szerrel feloldjuk az odatapadt rovarokat, felnitisztítóval a kerékről a rátapadt ferrodol réteget, majd az egészet kíméletesen lemossuk (vaxos samponnal) és letörölgetjük. Tehát karcmentesen, profi szerekkel és kifinomult technológiával dolgozunk!

Autókozmetika

Kárpittisztítás, bőr és műanyagápolás, polírozás, viaszolás, a piacvezető svájci Maxolen termékekkel. Létezik komplett kezelés is akár kívülre, vagy belülre és a motortérre is, de kérheti akár darabonként is, (például egy ülés tisztítása, vagy egy elem polírozása) ha nem akarja az egészet.

Mindenre van megoldásunk!

Ózonnal, azonnal!

A baktériumok, gombák elpusztítását ózontechnológia segítségével végezzük a klímarendszerben és a jármű teljes belső terében. Az ózon egy rendkívül erős oxidáló szer, mely a tisztítás során elbomlik. Ajánlott allergiásoknak, vagy éppen annak megelőzésére! A szagokat is megköti!

Áraink

Hozzányúltnk az árakhoz, munkabérek emelkedése miatt!

Részletes, Nettó árainkat az Árlista feliratra kattintva láthatja.

Árlista

Akciók

A „Részletek” menüre kattintva találhatóak részletes akcióink!

Részletek

Tevékenységeink részletes leírása

A „Minden” gomb a rákattintás után megmutatja, hogy Ön is lássa autómosó és autókozmetika  tevékenységeinket, még részletesebben leírva!

Minden