Tapasztalt csapat

Több mint három évtizede foglalkozunk az autók mosásával és kozmetikázásával!

Biztos, hogy mi is hibázunk, de az igyekezetünk megvan a minőség folyamatos szinten tartására, az eddig szerzett tapasztalat kamatoztatására. Talán, hogy ennyi év után még mindig a piacon vagyunk  elárul valamit.

„Tapasztalt csapat” bővebben

Tavaszi autós tanácsok

Visszavonhatatlanul beköszöntött a tavasz, ezért a gépkocsi is megérdemli a törődést. Feltétlenül szükség van egy alapos, bő vizes alsó és felső-mosásra, hiszen ha használta az autót, elkerülhetetlenül ráült a karosszériára az utakra szórt csúszásmentesítő só, ami oxidálódáshoz (rozsdához) vezet. Alul alaposan mosassuk le az elejétől a végéig átjárva, bő vízzel öblíttessük le, felül az összes nyílás és összeeresztés mentén mosassuk át alaposan, mert ajtók alján indul meg leggyorsabban a rozsdásodás. Mivel mi aknából végezzük az alsó-mosást, kollégánk alámegy a kocsinak, ha szükség van mosáson kívül egyéb megelőző jellegű (alvázvédelmi) munkára, azt is jelezni fogjuk.

Az alapos letörölgetés után az ajtónyílásoknál a száraz felületek után érdemes a gumitömítéseket is gumiápolóval lekezelni, valamint a festetlen műanyag külső alkatrészeket műanyagápolóval felújítani.

„Tavaszi autós tanácsok” bővebben

Jön a tavasz!

Hamarosan vége a hideg, téli időjárásnak. Érdemes készülni a tavaszi autózásra! Az autó utasterében felgyülemlett szennyeződéseket ideje eltávolítani!

Ezt kezdhetjük a pollenszűrő cseréjével ugyanis a por, az előttünk haladó autókból a korom, a pollen, a nitrogén oxid, mind ezen keresztül jut a beltérbe.

„Jön a tavasz!” bővebben

Télen gyakrabban kell autót mosni!

A só segít abban, hogy biztonságosabban közlekedhessünk a lefagyott utakon, ennek ellenére sokat árt az autónknak!  Érdemes minél előbb eltávolítani a gépkocsi fényezéséről ,a fékporral szennyezett és sós felnikről (még akkor is ha az könnyűfém) és az autó aljáról, annak ellenére is, ha a külső hőmérséklet 0 fok alatti.

Lehetőség szerint még a tél beállta előtt ellenőrizzük és javíttassuk ki az alvázvédelmet, a fényezést érdemes ellátni kemény védőviasszal. Ez a réteg véd a porszemcséktől, szennyeződésektől, sótól és a napfény káros sugaraitól. Így a felmelegedett és a tetőről lecsúszó hó nem karcolja meg a fényezést, pláne, ha mi próbáljuk meg szakszerűtlenül lepucolni a kocsiról.

„Télen gyakrabban kell autót mosni!” bővebben

Nálunk így történik!

Autómosónkban  

 Felső-mosás

A gépi és a házilagos mosással ellentétben nálunk először befújjuk a felniket fékpor eltávolítóval,  majd a gépkocsi elejét bogároldóval (természetesen felármentesen) és anélkül, hogy hozzáérnénk a felülethez, a magasnyomású vízzel eltávolítjuk a szennyeződéseket. Csak ezután waxos, samponos szivaccsal átmossuk a teljes felületet, majd kímélő mikró-szálas ruhával szárazra töröljük, aztán az ajtó falcokat kitöröljük és a kivehető szőnyeget lemossuk, kitisztítjuk.

„Nálunk így történik!” bővebben

Helló Világ!

Üdvözlünk a weboldalunkon!

Irodánk, üzletünk és kézi autómosónk Zalaegerszeg belvárosában, a Tűzoltósággal szemben lévő egyirányú utca közepén, jobb oldalon, egy emeletes (sárga) családi ház udvarán található.

A cégünk jogelődje :

  • 1987 májusától Egyéni autómosó vállalkozás
  • 1989-ben alakult, Varázs-Garázs 2000 Egyéni Cég néven
  • majd 2003 júniustól átalakultunk korlátolt felelősségű társasággá,
  • azóta Varázs-Garázs Zala Szolgáltató Kft. a nevünk.

Fő tevékenységi körünk:

Kézi autómosás

 Autókozmetika

Klíma és utastér ózonos fertőtlenítése.

E-mail: kezi@automosozeg.hu

Ezen kívül foglalkozunk még: Garmin GPS-ek, térképek, tartozékok, kiegészítők, forgalmazásáva isl.

Címünk: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre 9. sz. (Telephelyünk)

E-mail: info@gpsek.hu    és   varazsgarazs@gpsek.hu

Telefon: +36 92 511-300 és  +36 92 311-685

Nyitva:

Hétfőtől – Péntekig; 08 – 17-ig 

Szombati napokon:  09 – 13-ig 
Vasár- és ünnep-nap zárva vagyunk.

Magyar asztali naptár szerint tartunk nyitva, függetlenül attól, hogy máskor kell ledolgozni napokat  ünnepek környékén!

A törődés megjár

Régebben, azt mondták, mutasd az otthonod, megmondom ki vagy, de ez mára, úgy változott, hogy mutasd az autód!

A törődés kell a gépkocsijának is, mi azon vagyunk, hogy minden lehetséges karbantartó és felújító kezelést megkapjon a jármű!

 

Újdonság

Autókozmetikánkban végzünk (klíma és utastér) ózonos fertőtlenítést, szaglekötést és szagtalanítást!

Mert:

…a  baktériumok, penészgombák, vírusok és egyéb mikroorganizmusok számára a klímarendszer optimális körülményt teremthet!

… a szellőztető működésével a légáram az utastérbe juttatja a betegségeket okozó anyagokat

…ezen részecskék belélegzése olyan panaszokat okozhat, mint a fejfájás, fáradékonyság, nyálkahártya irritáció, hörghurut, allergia vagy más légúti megbetegedés

…a betegséget okozó anyagok allergiás tüneteket- tüsszentést, köhögést, könnyezést- válthatnak ki

…különösen a gyengébb immunrendszerrel rendelkező egyének, mint az idősek, gyermekek, csecsemők ,krónikus betegek első számú céltáblái a baktériumoknak

…a pollenszűrő nem nyújt védelmet a baktériumok ellen

…akár életen át tartó kóros szövődmény is kialakulhat

A felsorolt veszélyek mindegyikére van megoldás.

A  Varázs-Garázs Zala Kft. autókozmetikájában olyan korszerű, egészségre ártalmatlan eljárást használunk, mely során…

…a fertőtlenítés vegyszer használata nélkül történik, így a vegyszerre érzékenyek (allergiások, kisgyermekek) számára különösen ajánlott.

…a fertőtlenítéshez nincs szükség a klímarendszer megbontására.

…a baktériumok, gombák elpusztítását ózon segítségével végezzük a klímarendszerben és a jármű teljes belső terében. Az ózon egy rendkívül erős oxidáló szer, mely a tisztítás során elbomlik.

…kiszűrjük a kellemetlen szagokat és a szagokat továbbító illó részecskéket is.

…eltávolítjuk a teljes utastérből (tetőkárpit, ülés, ajtókárpit is) a szagokat, így szinte 100 %-ban megszűnik a cigaretta vagy kisállat okozta szag.

…a kezelt gépjármű belső tere 30 perc alatt visszanyeri az „új autó” illatát.

…30- 50 perc szükséges a teljes utastér fertőtlenítéséhez.

„Újdonság” bővebben