Kézi autómosás

Biztos hallott már arról, hogy a gépi mosással ellentétben, a kézi gépkocsi mosás mennyivel kíméletesebb az autó fényezésének (pl. felületi karcok).

 

Felső mosáskor rovaroldóval és felni tisztítóval befujjuk, nagynyomású vízzel a sarat eltávolítjuk, majd ezután a szinte tiszta autót samponos szivaccsal lemossuk, szárazra töröljük (az ajtóperemeknél is), de a felső mosás alkalmával a kivehető szőnyegeket is megtisztítjuk. Ha Ön is partner ebben, akkor minden harmadik-negyedik mosáskor kell csak az autó belsójét takarítani.

 

Belső takarításkor a kivehető szőnyeget megmossuk és kitisztítjuk, a gépkocsi belsejét (szőnyeg, ülés, kalaptartó és csomagtartó) kiporszívózzuk, a műanyagokat letörölgetjük, az üvegeket megtisztítjuk.

Alsó mosáskor a gépkocsi alját és kerékjáratait a sártól és egyéb szennyeződéstől nagy nyomással, meleg vízzel megtisztítjuk. Az olajszennyeződést a gépkocsi aljáról környezetvédelmi szempontból nem áll módunkban eltávolítani.

Motortér mosáscsak abban az esetben lehetséges, ha a motor nem olajjal szennyezett-, ekkor nagynyomású, meleg vízzel történő leöblítés és samponozás után, sűrített levegővel leszárítjuk.

Gsamponozva

E négyféle mosás teljes értékű szolgáltatásnak számít. Mindenféle mosás ugyanannyiba kerül készpénzfizetés esetén. Autómosást rendszeresen igénybe vevő  ügyfeleinknek érdemes autómosó bérletet vásárolni Nem egészen tízenegy mosás áráért tizenhárom teljes értékű mosást adunk. Vannak szolgáltatásaink a fent említetteken kívül amelyeket fél áron is, vagy bérlet esetén egy fél mosószelvényért végzünk.

Gépkocsi üvegek vegyszeres tisztítása.

Télen gőzborotvás mosás (törlés nélkül).

Sáros autó esetén kerékjáratok mosása.

Teherautók első utasterének takarítása.

Teherautók rakterének belső takarítása,

Csak bogároldás és felni-tisztítás esetén.

Az eddig említett szolgáltatások bérlettel is igénybe vehetők jelentős kedvezménnyel, külön a személyautó méretű, a terepjáró vagy egyterű, és külön a kisbusz vagy kis-teher méretű gépkocsikra.