Más és egyéb tevékenységek

Az időpontfoglaló rendszer előnyei:

Az idő gyorsan telik és még nem sürgős, de jó, ha átgondoljuk rendben van-e a gépjárművünk Elég, ha megnyitjuk a Google keresőjét és a kiválasztott autómosóban az online időpontfoglaló rendszert vesszük igénybe. Az ideális autómosó nem csupán kényelmes időpontfoglaló rendszerrel támogatja a kényelmünket, 

Az autónkkal kapcsolatosan minden téren jelentős segítséget nyújt az időpont foglaló rendszer használata, hiszen szinte mindannyian időhiánnyal küzdünk, ezért egyáltalán nem mindegy mennyi a várakozási idő bármi is legyen a cél. Maradéktalanul kielégítünk minden igényt ezzel kapcsolatosan. Mobilalkalmazás teszi könnyűvé a használatát és a térképen is könnyedén megkereshetjük a számunkra megfelelő távolságban lévő autómosókat.

Az autóipar szédítő sebességgel változik, nem csupán az új típusok tekintetében, de az ügyfélszolgálat is folyamatosan fejlődik. A digitális világ új lehetőségek tárházát kínálja az autómosók, autókozmetikák és minden más kapcsolódó szolgáltató számára egyaránt. A cégek felismerték a digitális világban rejlő előnyöket és nyilvánvaló, hogy csakis az marad életképes a piacon, aki hajlandó lépést tartani a változásokkal.

Az online foglalás kényelmesebbé teszi a folyamatot, ezáltal növeli az ügyfél elégedettséget és az autómosó is hatékonyabban működhet.

Megrendelőként fontos a számunkra hol, mit és mennyiért kapunk, mennyi időt vesz igénybe mindez, akár mosásról, kozmetikáról is van szó.  A szolgáltató érdeke is az idő és költséghatékonyság, mert így tud több vevőt, megrendelőt megnyerni és hosszú távon is megtartani.

.

Foglalkozunk még:

 VG_Garmin        

Használt Garmin GPS-ek  és raktáron levő új tartozékok forgalmazásával.

Termékeink: GPS-ek, térképek, tartozékok, kiegészítők.

Web:  https://www.gpsek.hu   Mail: info@gpsek.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.


Navigator

Egyesületünk: Navigátor Közhasznú Egyesület

Az illegális hulladéklerakók feltérképezése és sportrendezvények szervezése a tevékenységünk

Web:  https://www.navig.hu        Mail:   zeg@navig.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.


Gklub

Klubunk:  Mercedes G és Puch G terepjáró klub

Web:   https://www.mbg.hu     Mail:  klub@mbg.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.