Az időpontfoglaló rendszer előnyei a gumiszervízben

Az idő gyorsan telik és még nem sürgős, de jó, ha átgondoljuk rendben van-e a téli gumink vagy megfontolás tárgyává kell tennünk egy új szett beszerzését. Napjainkban szerencsére nincs rá szükség, hogy a város utcáit rójuk gumiszervízt keresgélve. Elég, ha megnyitjuk a Google keresőjét és a kiválasztott gumiszervízben az online időpontfoglaló rendszert vesszük igénybe. Az ideális gumiszervíz nem csupán kényelmes időpontfoglaló rendszerrel támogatja a kényelmünket, de arról is informál, melyik gumisnál vállalják a gumik szakszerű tárolását, végeznek futómű beállítást vagy hol vállalják még a klíma feltöltését is.

Az autónkkal kapcsolatosan minden térem jelentős segítséget nyújt az időpont foglaló rendszer használata, hiszen szinte mindannyian időhiánnyal küzdünk, ezért egyáltalán nem mindegy mennyi a várakozási idő bármi is legyen a cél. A gumiszervizem.hu maradéktalanul kielégít minden igényt ezzel kapcsolatosan. Mobilalkalmazás teszi könnyűvé a használatát és a térképen is könnyedén megkereshetjük a számunkra megfelelő távolságban lévő szervízeket. Az autóipar szédítő sebességgel változik, nem csupán az új típusok tekintetében, de az ügyfélszolgálat is folyamatosan fejlődik. A digitális világ új lehetőségek tárházát kínálja az autókereskedések, autószerelők, gumiszervízek és minden más kapcsolódó szolgáltató számára egyaránt. A cégek felismerték a digitális világban rejlő előnyöket és nyilvánvaló, hogy csakis az marad életképes a piacon, aki hajlandó lépést tartani a változásokkal.

Amennyiben megbízható céget keres az autója abroncs cseréjéhez, defekt javításhoz, klíma feltöltéshez, olajcseréhez, a fékrendszer karbantartáshoz vagy futómű beállításhoz akkor egyszerű dolga van: a Point-S szakszervízek mindezt biztosítják. Az online időpont foglaló rendszer segítségével elkerülhetjük a felesleges várakozást.

Az autókat időnként át kell vizsgálni, karbantartást kell végezni rajtuk olajcserét kell rajtuk végezni, a lengéscsillapító cseréje is szükségessé válhat, a kipufogó is meghibásodhat emellett műszaki vizsgára kell őket vinni. Ezekhez a feladatokhoz is remek megoldást kínál az online időpontfoglaló rendszer. Az online foglalás kényelmesebbé teszi a folyamatot, ezáltal növeli az ügyfél elégedettséget és az autószerelő műhely is hatékonyabban működhet.

Megrendelőként fontos a számunkra hol, mit és mennyiért kapunk, mennyi időt vesz igénybe mindez, akár gumicseréről vagy bármi más javításról is van szó.  A szolgáltató érdeke is az idő és költséghatékonyság, mert így tud több vevőt, megrendelőt megnyerni és hosszú távon is megtartani.

Az automatizált online időpontfoglaló rendszer, mint például a Point-S hálózat rendszere, számos előnnyel szolgál az ügyfél számára:

  • Rövidebb várakozási idő
  • Rugalmasság
  • Elégedett ügyfelek
  • Gazdaságosság: az ügyfél a legjobb ajánlatot választhatja

A vállalkozás számára

  • Áttekinthető ügyfél létszám
  • A szolgáltatási igények szerint adható ki a munka a legkompetensebb szakembernek a csapatban
  • Hatékonyabb szervezés és működtetés
  • Elégedettebb alkalmazottak

Egyenletesebb feladatmegosztás

Az optimális működéshez ajánlott engedélyezni a helymeghatározást. Használjuk bátran az időpont foglaló rendszert és élvezzük az előnyeit.

Foglalkozunk még:

 VG_Garmin        

Használt Garmin GPS-ek  és új tartozékok.

Termékeink: GPS-ek, térképek, tartozékok, kiegészítők.

Web:  https://www.gpsek.hu   Mail: info@gpsek.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.

Traffipax-, lézer -előjelzők és blokkolók forgalmazásával 

valamit különböző 4 x 4, terepjáró és kamionos felszerelések, termékek árusításával is foglalkozunk.


Navigator

Egyesületünk: Navigátor Közhasznú Egyesület

Az illegális hulladéklerakók feltérképezése és sportrendezvények szervezése a tevékenységünk

Web:  https://www.navig.hu        Mail:   zeg@navig.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.


Gklub

Klubunk:  Mercedes G terepjáró klub

Web:   https://www.mbg.hu     Mail:  klub@mbg.hu

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Kelemen Imre u. 9.